Een proefles plannen bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge


Bedankt voor het plannen van een proefles bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge! Je ontvangt de bevestiging en informatie voor je proefles via e-mail.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. We wensen je veel plezier!


Plan hier zelf je proefles.
Vul svp de gegevens in van degene die de proefles komt doen. Ouders vullen dus de naam en geboortedatum van hun kind in.

Een proefles is vrijblijvend: ga je door, dan wordt de proefles berekend als eerste les. Ga je niet door, dan zijn er geen kosten. Peuters en kleuters mogen twee vrijblijvende proeflessen doen ipv. één. 

In de periode dat binnen sporten niet is toegestaan kun je wel een proefles plannen, maar je doet de proefles pas als we weer in de zaal mogen dansen. We bevestigen te zijner tijd de juiste datum voor je proefles via de mail.

Zie je de les of datum van je keuze niet in de lijst? Dan is een proefles bij die groep op dit moment niet mogelijk. Neem contact op via info@ovkb.nl voor meer informatie. Vermeld daarbij svp. locatie, les en schoolgroep of -klas van degene die een proefles wil komen doen.  


1
Kies je geboortedatum

Selecteer hieronder je geboortedatum, zodat we je passende activiteiten kunnen aanbieden.

Dit is een verplicht veld

2
Kies een activiteit

Klik op de les van je keuze.
Let op: er staan leeftijden vermeld maar de indeling van de groepen is op basis van de huidige schoolgroep of -klas.


3
Kies de datum van je proefles

Klik op de datum van je keuze. Je kunt maximaal 13 weken in de toekomst een proefles plannen.


4
Vul je gegevens in


Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld Hoe kunnen we contact met je opnemen? Voer je telefoonnummer in zonder spaties of streepjes Geef een geldig e-mailadres op

5
Verstuur je proefles!


Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld